HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2008.09.30. 21:24 buGhunter

Menza, mert megérdemlem

Az étkezési lehetőségekről talán még nem is esett szó, de hadd meséljek egyből élménybeszámoló jelleggel az egyetem belvárosi menzájáról.

Alapvetően tényleg az egyik legolcsóbb táplálkozási lehetőség, 2,5-3 euróból kijön egy főétel, ami néhol egész finom, aránylag normális adagot is adnak, viszont a kiszolgálás (hogy, hogy nem) valami kritikán aluli.

Az egy dolog hogy tegnap az előttem levő magyar csajnak nem engedték utólag "kicserélni" a zöldségtálját egy termetesebb adagra. Értsd: adódik, hogy egy típusú kajából a pultra kerül egy miniatűr / kihűlt / kétes adag. Ekkor ugye a sok nebuló elveszi a többit. De ilyenkor nem raknak újabb adagot a kedves menzásnénik belőle, de nem ám. Tessék csak elvenni. Anyátokat. Ha meg már elvetted és hirteljében raknak utána 3 termetes adagot, nem cserélheted ki, higiéniai okoból. Hogy vinné el őket a rádai rosseb! Ridegen tartott taplók ezek, nem vitás.

Ma azonban egy újabb szintet ért el a kedves személyzet a szemétparasztsági skálán. Történt ugyanis, hogy egy adag zöldségköretet megemelve, abba belenézve / beleszagolván arra az elhatározásra jutottunk, hogy ez biza emberi fogyasztásra alkalmatlan. Alig raktuk vissza, ránkdörrentett valamelyik hárpia. Hogyeztnemszabad. Hogyakkormármegkellvenni. Megkülönbenis. Kábé másfél percig küzdöttünk vele, majd hagytuk, legyen neki igaza. Az utánunk (l)evőknek viszont nem kis fejtörést okozhatott, mit keres a narancslevek között egy adag rohadó zöldség.

Háhhh! Ilyen ám a magyar virtus a zegyetemi menzán, piha! :P

Szólj hozzá!

Címkék: kaja egyetem pénz mindennapok


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr34689749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása