HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2008.11.04. 01:23 mindenlébenkétkanál

Halloween Party

 Már Október 31-e előtt jóval tele volt a sarki Lidl mindenféle halloween-es kütyüvel. Lehetett egészben tököt is kapni. Itt úgy látszik sokkal nagyobb hagyománya van ennek a különben angolszász szokásnak, mint Magyarországon. Nekünk azért volt fontos ez a nap, mert egy újabb ok/alkalom a bulizásra. Facebook-on szerveződödt is egy party a belvárosban.

 

Természetesen jelmezben kellett mennünk, így mi is megpróbáltunk valami gazdaságos hacukát szerezni, így lett belőlünk boszorkány (fekete ruha + real-ban vásárolt fluoreszkáló boszikalap) és vámpír (vörös ing és vámpírfogak hozzávaló vérkapszulával). Vettünk még egy arcfestő szettet, ami tulajdonképpen 5-féle színű zsírkréta volt, kifestettük az arcunkat, így készen is álltunk az éjszakára. Mivel a buli az egyik belárosi koliban volt, együtt indultunk el a COE-ből. Volt közünk piroska, cowboy, vízvezeték-szerelő, ördög, frankeinstein, stb. A belvárosban sétálva összetalálkoztunk pár kisiskolás vámpírral, szellemmel, zombival, hát mit ne mondjak, az ő jelmezük messze fölülmúlta a miénket. A konkrét mulatozás a kollégiumi könyvtárban és a közös konyhában zajlott. Az ételek túlnyomó többsége gumicukor volt, az a hosszúkás és nyúlós, igazi alloween-édesség. A többiek között leginkább a boszorkányok domináltak, de sok maffiózó, prostituált és zombi is volt, emellett felbukkant egy "ősz", egy szánkózó fiú, pincérlányok (a gazdaságosság jelmezverseny nyertesei lehettek volna), pizsímás lány, és egy két méteres szemeteszsák-szakállas törpe. Eleinte beszélgettünk, majd megérkezett Matteo a DJ-szettel és beindult a buli.

2 komment

Címkék: olasz kaja party erasmus multikulti bamberg


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr36746440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruzsi 2008.11.07. 19:03:37

Én arra lennék kíváncsi készültek-e party képekés megtekinthetők-e valahol :)?

buGhunter · http://bamberg.blog.hu 2008.11.14. 15:56:59

Igen, facebookon van pölö egy galéria itt: www.facebook.com/album.php?aid=2009050&id=1298605963&ref=nf, bár nem tudom ki van rajta és ki nem.
süti beállítások módosítása