HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.01.09. 07:07 buGhunter

Újra itt!

Ugyan már jópár napja visszatértünk Bamberg városába, de igazi és átvett értelemben is annyira el voltunk havazva, hogy egyszerűen képtelenek voltunk írni a fejleményekről, majd mindent sorjában.

Egyrészt itt már (ahogy hallottuk, január elején) leesett a hó, konstans 3-4 centi mindig van, hol esik hol nem és grátisz kapjuk hozzá a mínusz 20 fokos klímát. Kétszer is meggondoljuk hogy kimozduljunk.

Kimozdulni mostanában már csak azért sem szoktunk, mivel iszonyú sok dolgunk és tennivalónk van. Egyrészt pénteken elmegyünk egy hétre síelni, másrészt mostanra ért meg jópár leadandó. Gabonak most 7-én volt egy előadása Proseminarból, a közös Projektseminar dolgozat leadásának határideje január 19 mint kiderült, és na mikor jövünk vissza síelésből? 17én! Szóval gyorsan össze kell kaparnunk azt a röpke 30 német szakszöveget az államadósságokról. Mindemellett persze továbbra is be kell adni minden héten egy-egy empirische mikroökönomik házifeladatot, azaz jövő héttel együtt kettőt.

Elnézést így tehát a rövid és késői posztért, de örülünk hogy élünk. Amint február 10-ével véget ér ez a sűrű időszak, valószínű meg fognak szaporodni a bejegyzéseink, addig is kitartás! :)

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás egyetem bamberg


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr24866704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása