HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.01.28. 11:13 mindenlébenkétkanál

Vizsga előrejelzés

 Igen, azok is vannak errefelé. Mint már írtuk talán, itt nem a tárgyra, hanem a vizsgára kell jelentkezni, vagy másképpen kifejezve, november közepén elég eldönteni, hogy mely tantárgyakból akarunk (vizsga, vizsgaZH révén) jegyet szerezni.

  

  Nos, ezt meg is tettük időben. Ekkor még csak azt tudtuk, hogy itt nemigen van választási lehetőség az időpontok között, egyet adnak, arra kell elmenni, ha nem sikerül, van még egy pótlási lehetőség, oszt' jónapot. Nemrég tudtuk meg, hogy valamiért egy tanszék az összes vizsgáit ugyanarra a napra teszi. Naná, hogy nekünk mind a három vizsgánk (ami önmagában még nem is lenne sok), február 10-én lesz. Tegnap pedig még az is kiderült, hogy nem csak hogy ugyanazon a napon, de ugyanavval a kezdési időponttal. 13.00. Megkérdeztük a profot, hogy ezt most hogy, meg hogy valamit csináljunk, erre kiderült, hogy ez németéknél egyáltalán nem meglepő, sokszor van ilyen, majd egymásután megkapjuk a papírokat, és szépen megírjuk.

A két beadandó feladatunk lassan a végéhez közeledik, a Porseminar címűből megvolt már a Referatum, febr 4-én kell leadni, a Projektseminar nevűből pedig már leadtuk, és febr 3-án kell referálni.

Nagyjából így néz ki az elkövetkezendő szűk három hetünk az egyetem szemszögéből.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem bamberg ees


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr42902630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása