HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.05.14. 19:07 mindenlébenkétkanál

Filmkritika - Star Trek

Noha igencsak szeretem a science fiction műfajt, eddig mégis inkább Asimov és a Csillagok háborúja körében mozogtam, szóval nem voltam egy igazi "trekker", ahogy a rajongók mondanák.

 

Azonban vasárnap mégis elmentünk megnézni. Tulajdonképpen már a trailer felcsigázott bennünket, nagyon jól meg volt csinálva, az az igazi "ezt látom kell" trailer. Noha maga a film teljesen másról szólt, mint az az előzetesekből kivehető volt, mégis egy nagyon izgalmas múvi kerekedett belőle. Kicsit kaptafa a történet, olyan top gun - star wars egyveleg, érezni, hogy lesz még folytatása, de hát ez az előzmény-film, úgyhogy ebbe nem nagyon lehet belekötni. Tényleg az a megdöbbentő, hogy noha tudod, mi fog következni, mégis izgulsz, vajon nem veszik-e oda szegény Kirk kapitány és Spock. Megjegyzem, a vulkánit játszó Zacharia Quinto kinézetében tökéletes mása az eredeti Spock-nak, Leonard Nemoy-nak. A játéka is nagyon jó, bár nem tudom, kicsit mutathatott volna érzelmeket, vagy olyasmit, hogy most éppen elfojtja. De nem tudom, a vulkániak képtelenek az érzésekre, vagy csak nem mutatják ki? De Spock amúgy is félig ember, szóval lehetett volna kicsit több érzelme. Chris Pine kicsit sablonos, lázadó-zseni (Maverick) de nem zavaró egyáltalán, hiszen nem egy drámáról van szó, hanem egy látványos űrhajós kalandról. Ez pedig van is benne bőven.

Más: A mozielőzetesek közben volt egy magnum jégkrém reklám, és mi történt utána? Bejöttek a moziskisasszonyok egy adag jégkrémmel a kezükben, és lehetett venni, na, ez a marketing, nem semmi, mi? Páran vettek is, és persze olyat, amit épp az előbb reklámoztak :)

1 komment

Címkék: mozi


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr21115603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoleie 2010.01.04. 15:37:07

A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt.
süti beállítások módosítása