HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.05.21. 11:05 buGhunter

Erasmus, második felvonás

Egy újabb adalék ösztöndíjügyeinket illetően. Mint az ismeretes, még a mostani, tavaszi félév elején nem tudtak semmit sem ígérni nekünk az Erasmus irodában a második félévi támogatásokról illetően. "Eddig minden évben volt, valószínűleg most is lesz", de hogy mennyi és kb mikor fog kiderülni, azt nem tudták megmondani, hiába érdeklődtünk. Egészen mostanáig.

 

Írt ugyanis az Erasmus iroda egy hete, hogy tudnak támogatást nyújtani erre a félévre is, egyszeri 450 eurot, ez is jobb a semminél. Ehhez még ki kellett töltenünk egy szerződésmódosítást az új összegről, majd aláírva visszaküldenünk, mivel csak utána tudnak utalni.

Ám alighogy adtuk fel postán a dokumentumot, máris jött egy újabb email. Időközben ugyanis rájöttek, hogy hármunknak, akik erasmussal vagyunk Bambergben, teljes összegű támogatást ítélt meg anno az erasmusos munkatársnő. Csak a betegszabadsága miatt, nem tudott erről értesíteni minket (sem) időben. Most pedig már más a vezetőség.

Szóval hurrá, Magyarország, a világért sem tud semmi egyszerűen megoldódni, de legalább most már biztos megkapjuk ugyanazt az összeget, mint előző félévben. Öröm és boldogság :)

Szólj hozzá!

Címkék: pénz ösztöndíj erasmus


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr181126331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása