HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.03.01. 09:36 mindenlébenkétkanál

Partycipate-Agostea Dance Club

 Kedden ismét bulzini voltunk, ami önmagában nem különleges, de most egy olyan helyen, ahol eddig még nem, nevezetesen az Agostea Dance Club-ban, a vasútállomás mellett.

Ez egy amolyan franchise-diszkó, hasonló belső kialakítással, szokásokkal és gondolom árakkal. A belépő 3 euro volt, ami teljesen korrekt ha azt nézzük, hogy a CM-ben is ugyanennyi, de ott csak egy picinyke táncparkett van, meg néhány puff. Itt két terem is van (nem számolva a dohányzó udvart) de ezek sokkal nagyobbak és hangulatosabbak. Az egyikben csak italmérés zajlik meg egy csomó bárszékes magasított box, a másikban középen a táncparkett, körbevéve a képen látható módon korlátokkal, melyek bárpultként is működnek, valamint körülötte ugyancsak bárszékek. Nekem nagyon tetszett, tényleg hangulatos volt, csak hát a zene szokás szerint a dium-disu féle tucc-tucc, ami - és most nem akarom megsérteni a technósokat - nem az én rokkenrollal kényeztetett fülemnek való. Érdekes még az italok fizetési módja. Az elején kapsz egy kártyát, amin különféle lyukak vannak, mellettük pedig a jelölés: long drink 5€; non-alkoholc: 3€; bier: 2€; stb. Amikor a pultnál valamit kér a bulizó fiatal, nem készpénzzel fizet, hanem odaadja a kártyáját, amin kilyukasztják a megfelelő összeget. a kijáratnál be kell mutatni a kártyát és kifizetni egyösszegben a fogyasztást. Ennek ugyebár több vonzata is van. Egyrészt a vendégnek jó, mert nem kell bevinnie a pénztárcáját, így táncolni is kényelmesen tud, és attól sem kell félnie, hogy valaki ellopja a táskáját. Másrészt a club-nak is jó, mert ahogy a hitelkártyás vásárlásnál általában, az ember könnyebben költi el a pénzét. (Ez most különösen aktuális az amerikai példát és annak következményeit látva). A bejáratnál nyomatékosan megkértek, hogy ne vesszük el a kártyát, de azt nem tudom, hogy mi lett volna, ha ez mégis megtörténik. És azt sem tudom, hogy akkor mi van, ha a delikvensnél nincs elég lóvé.

A party önmagában nem volt rossz, sok más erasmusos diák volt ott, persze nem annyian, mint szoktak, hiszen azok, akik fél évre maradtak, már nagyrészt hazamentek. Ezenkívül találkoztunk a borzalmas makroökonometria gyakvezérünkkel és Gabo diáklány kinézetű konzulensével is. Alapvetően tetszett a hely, és csak a kólát vizezik, a sört nem.

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció party bamberg frájcájt


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr73952609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása