HTML

Egyetem-begyedem

Két magyar ifjú titán meghódítja Bamberg városát. Ösztön, díj, campus, frájcájt. Életképek, beszámolók többes szám első személyben egy éven át.

Friss topikok

  • buGhunter: @pimpalini: jogos, mindössze elírás történt hiszen így nem is lenne összefüggés eközött meg Walpur... (2019.07.05. 10:54) Walpurgis-éj
  • Zoleie: A film nekem is elnyerte a tetszésemet. Jó volt. (2010.01.04. 15:37) Filmkritika - Star Trek
  • Win Elen: koszonom a valaszt. mostmar ezt is tudom :) de remelem nem szembesulok vele, eleg ez nekem igy is :) (2009.07.29. 22:05) Harry Potter és a Félvér Herceg
  • Ouaid (törölt): Vili :) (2009.07.11. 01:28) Így tanulnak a németek
  • mindenlébenkétkanál: @Storyteller: Sajnos nem valószínű, hogy megyünk több koncertre, mert a hangversenytermet felújítj... (2009.06.10. 17:36) Bamberger Symphoniker

Linkblog

Innen jöttök ti!

2009.02.26. 07:49 mindenlébenkétkanál

Móni

Nemrég eljött hozzánk az egyik legjobb barátnőm, legyen az álneve ezúttal Móni. Január 30-tól február 10-ig volt itt, repcsivel jött és ment. Képes élménybeszámoló következik.

Sok helyen voltunk, megnéztük Bamberget többször, a a dómot, az egyetemi épületeket.

 

Voltunk Nürnbergben is, ott ő is megforgatta az aranykarikát, jó sokat fényképezgettünk, majd beültönk szerintem a stabucks kávézók közül az egyik legjobb lokációs adottságokkal bíró kafetériájába. A folyóparton lévő, panoráma ablakokkal és kényelmes fotelokkal fölszerelt hely nekem nagyon bejött. De lehet, hogy csak azért, mert meleg volt bent, a szabad ég alatt viszont szokás szerint meg lehetett fagyni. Szegény Móni még nem akklimatizálódott az itteni éghajlathoz, fázott is rendesen. 

Egy másik nap elmentünk a CM nevű clubba, ott táncoltunk egy jót, és megszületett az első közös partyképünk is :P.  

Meglátogatott minket Peti is, Móni egyik frankfurti ismerőse, így négyen elmentünk megnézni Memmelsdorfot, de sajnos már este votl, és be volt zárva a kert. Érdekes, hogy nyitvatartási idő végeként a "napszállta" volt megjelölve, mint időpont. Pár nap múlva megint elmentünk megnézni a Seehof-ot, és akkor mr sikeresen bejutottunk. 

Mindenesetre jól éreztük magunkat ebben a tíz napban, Móni, ha van kedved, szívesen várunk vissza!

1 komment

Címkék: kultúra party kirándulás frájcájt


A bejegyzés trackback címe:

https://bamberg.blog.hu/api/trackback/id/tr88952752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása